Ofertele QuickMobile de Valentine’s Day sunt aici! Huawei Nexus 6P cu 64 GB de stocare acum la 2.799 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 775 ori
<b>Ofertele QuickMobile de Valentine’s Day sunt aici! Huawei Nexus 6P cu 64 GB de stocare acum la 2.799 lei</b>Ofertele cu ocazia Valentine&rsquo;s Day se țin lanț, QuickMobile fiind magazinul ce astăzi vine cu discount-uri foarte atractive pentru smartphone-urile, tablete și accesoriile comercializate pe platforma online. De asemenea putem opta și pentru...

Ofertele cu ocazia Valentine’s Day se țin lanț, QuickMobile fiind magazinul ce astăzi vine cu discount-uri foarte atractive pentru smartphone-urile, tablete și accesoriile comercializate pe platforma online. De asemenea putem opta și pentru diverse smartwatch-uri elegante numai bune pentru un eventual cadou.

Printre telefoanele cu preț special se află și modelul Huawei Nexus 6P, terminal cu display Quad HD de 5.7 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și 3 GB memorie RAM. Varianta aici de față sosește cu 64 GB spațiu intern de stocare, fiind comercializat acum la un preț de 2.799 lei (preț vechi 3.099 lei).

Ofertele QuickMobile de Valentine’s Day sunt aici! Huawei Nexus 6P cu 64 GB de stocare acum la 2.799 lei

Și HTC E9 Plus se poate dovedi o achiziție interesantă, telefonul oferind un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor octa-core Mediatek Helio X10 de 2.0 GHz și 3 GB memorie RAM. Avem 32 GB de stocare + slot microSD, o cameră foto principală de 20 megapixeli și difuzoare stereo. Prețul său este de 1.549 lei (preț vechi 1.799 lei).

De asemenea, întâlnim reduceri și pentru smartwatch-uri, cum este cazul lui Vector Watch în versiunea cu display circular denumită Luna. Pentru suma de 1.399 lei vom primi un device elegant cu funcții smart, unul ce promite o autonomie de până la 30 zile. Întreaga ofertă QuickMobile o puteți consulta de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×