Xiaomi Mi 4c are un preț special prin intermediul unui retailer chinez; varianta cu 16 GB de stocare la doar 490 lei!

1.292 ori
<b>Xiaomi Mi 4c are un preț special prin intermediul unui retailer chinez; varianta cu 16 GB de stocare la doar 490 lei!</b>Printre smartphone-urile mid-range ce beneficiază de un raport foarte bun preț-specificații, îl avem și pe Xiaomi Mi 4c - telefon ce în această perioadă beneficiază de o reducere interesantă din partea celor de la EverBuying.net. Magazinul vinde acest

În această perioadă cei de la EverBuying.net au o serie de reduceri foarte interesante pentru smartphone-urile din ofertă, printre ele aflându-se și modelul Xiaomi Mi 4c. Acesta reprezintă o alternativă numai bună de luat în calcul pentru acele persoane care nu doresc să cheltuiască prea mult și să beneficieze totodată de specificații hardware destul de bune în raport cu standardele actuale de pe piață.

Xiaomi Mi 4c

Aflați că retailerul vinde două variante ale acestui smartphone, prima dintre acestea oferind 2 GB RAM și o capacitate de stocare de 16 GB, iar cea de-a doua - 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare flash. În rest, dotările hardware sunt indentice. Primim un display de 5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 de 1.44 GHz și conectivitate 4G LTE. 

Xiaomi Mi 4c

Xiaomi Mi 4c aduce un chip grafic Adreno 418, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și un senzor selfie de 5 megapixeli cu lentilă wide la 85 grade și deschidere f/2.0. Primim conectivitate Bluetooth 4.1, A-GPS, suport pentru două cartele micro-SIM și un port USB Type-C pentru încărcare rapidă și sincronizare date.

Xiaomi Mi 4c

Telefonul beneficiază și de o baterie de 3000 mAh, iar ca dimensiuni avem un produs ce măsoară 7.8 mm în grosime și care cântărește doar 126 grame. În oferta EverBuying.net găsiți varianta cu 2 GB RAM la un preț de doar 122.99 dolari ~ 490 lei odată cu folosirea codului promoțional MI4CEB. Modelul superior cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare poate fi achiziționat în schimb pentru suma de 197.99 dolari ~ 785 lei odată ce veți utiliza codul de reducere XMI4CEB.

Xiaomi Mi 4c

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×