Huawei P9 ajunge și în oferta QuickMobile; sosește pe alb, negru, auriu, argintiu dar și pe roz

1.761 ori
<b>Huawei P9 ajunge și în oferta QuickMobile; sosește pe alb, negru, auriu, argintiu dar și pe roz</b>Dacă până în acest moment singurele variante de culoare disponibile pentru Huawei P9 în România, au fost alb, respectiv negru, iată că de astăzi putem opta și pentru alte versiuni mai speciale, și asta prin intermediul QuickMobile. Printre acestea se află

L-am văzut pe Huawei P9 în oferta mai toți retailerilor până la ora actuală, toți în afară de QuickMobile. Ei bine, de astăzi putem plasa o precomandă și prin intermediul acestui magazin online ce aduce nu două, ci 5 variante de culoare din care putem alege, după cum urmează: alb, auriu, roz, negru și nu în ultimul rând argintiu.

Prețul de comercializare este de 2.499 lei destinat variantei cu 32 GB spațiu intern de stocare și 3 GB memorie RAM. Dacă ar fi să scoatem în prim-plan un motiv pentru care acest handset se merită a fi achiziționat, camera sa duală s-ar situa aici - setup format din doi senzori Sony IMX286 de 12 megapixeli + bliț dual + telemetru laser.

Avem parte și de optică Leica, cu mențiunea că unul dintre cei doi senzori este de tip monocrom, acesta fiind capabil să aducă un soi de nostalgie în fotografiile noastre. Adăugăm pe lista de motive și scanner-ul de amprente multifuncțional, respectiv design-ul premium adus de către Huawei pe acest smartphone.

Huawei P9 poate fi găsit în oferta QuickMobile.ro la prețul de 2.499 lei, fiind disponibil în 5 variante de culoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×