Spy Shop Black Friday 2017

Phablet-ul Lenovo Vibe P1 primește o reducere de 16% pe eMAG.ro; vine cu display FHD de 5.5 inch și baterie de 5000 mAh

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.485 ori
<b>Phablet-ul Lenovo Vibe P1 primește o reducere de 16% pe eMAG.ro; vine cu display FHD de 5.5 inch și baterie de 5000 mAh</b>&Icirc;n luna septembrie a anului trecut debuta și smartphone-ul Lenovo Vibe P1, un terminal nu tocmai popular printre utilizatori, cu toate că vine la pachet cu specificații chiar interesante. Revenim la acest model astăzi tocmai datorită unei...

În luna septembrie a anului trecut debuta și smartphone-ul Lenovo Vibe P1, un terminal nu tocmai popular printre utilizatori, cu toate că vine la pachet cu specificații chiar interesante. Revenim la acest model astăzi tocmai datorită unei reduceri de preț găsite pe eMAG, magazin ce aplică un discount de 16%.

Astfel, pentru suma de 1.249 lei putem achiziționa un device complet metalic ce aduce un display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), 2 GB memorie RAM, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 de 1.5 GHz, și 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD.

Phablet-ul Lenovo Vibe P1 primește o reducere de 16% pe eMAG.ro; vine cu display FHD de 5.5 inch și baterie de 5000 mAh

Lista de specificații nu se oprește aici, ci continuă cu un senzor foto principal de 13 megapixeli, cu senzorul selfie de 5 megapixeli, dar și cu scanner-ul de amprente amplasat frontal. Pentru ca pachetul să fie complet, ni se pune la dispoziție și o baterie generoasă de 5000 mAh gata pregătită să ofere minim 2 zile de autonomie.

Dacă Lenovo Vibe P1 vă sună drept o alegere inspirată, îl puteți găsi chiar în aceste momente pe eMAG.ro la prețul de 1.249 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×