Următorul smartphone Nexus ar putea aduce la pachet tehnologia 3D Touch; model dezvoltat de către HTC

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.088 ori
<b>Următorul smartphone Nexus ar putea aduce la pachet tehnologia 3D Touch; model dezvoltat de către HTC</b>Odată cu evenimentul Google I/O programat pentru sf&acirc;rșitul primăverii, iată că apar și noi zvonuri referitoare la produsele din gama Nexus pregătite de către gigantul IT. Aparent, noul smartphone Nexus ce este dezvoltat de către HTC, va...

Odată cu evenimentul Google I/O programat pentru sfârșitul primăverii, iată că apar și noi zvonuri referitoare la produsele din gama Nexus pregătite de către gigantul IT. Aparent, noul smartphone Nexus ce este dezvoltat de către HTC, va aduce la pachet și un feature în voga - fiind vorba despre tehnologia 3D Touch.

După cum știți deja, această tehnologie se regăsește la ora actuală pe iPhone 6s, 6s Plus, Huawei Mate S, ZTE Axon Mini, dar și pe cel mai recent produs marca Gionee, telefon ce ajunge în România sub forma lui Allview X3 Soul Pro. Revenind la zvonul de astăzi, ni se dezvăluie și faptul că Google va oferi suport pentru această tehnologie într-un viitor release Android.

Următorul smartphone Nexus ar putea aduce la pachet tehnologia 3D Touch; model dezvoltat de către HTC

Acest lucru ne duce instant cu gândul la debutul unor numeroase terminale cu o asemenea tehnologie la bord, producătorii hardware având deja la dispoziție suportul din partea celor de la Google. Aflăm totodată că și alte companii lucrează în acest moment la implementarea 3D Touch, printre acestea regăsindu-se Xiaomi, Meizu și Oppo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×