Lenovo Vibe C2 Power ajunge în oferta eMAG; costă 799 lei și vine cu baterie de 3500 mAh

1.353 ori
<b>Lenovo Vibe C2 Power ajunge în oferta eMAG; costă 799 lei și vine cu baterie de 3500 mAh</b>În oferta celor de la eMAG poposește de astăzi și smartphone-ul Lenovo Vibe C2 Power - un terminal ce oferă o baterie destul de generoasă și care este disponibil în două variante de culoare: alb, respectiv negru. Ca dotări hardware primim aici un display

Cei de la eMAG listează de astăzi în oferta de produse și smartphone-ul Lenovo Vibe C2 Power - terminal care după cum și denumirea sa indică, urmează a oferi o baterie destul de generoasă la pachet. În cazul de față este vorba despre o unitate de 3500 mAh care ar urma să ne ofere 405 ore de autonomie în modul standby, 35 ore de convorbiri în modul 2G, sau 17 ore și 30 minute de convorbiri 3G.

Lenovo Vibe C2 Power

Printre dotările sale hardware avem display-ul de 5 inch cu rezoluție HD și tehnologie IPS, un procesor quad-core MediaTek MT6735P tactat la o frecvență de 1.0 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare flash. Nu lipsește de aici slotul microSD, și primim totodată o cameră foto principală de 8 megapixeli, respectiv un senzor selfie de 5 megapixeli.

Lenovo Vibe C2 Power

Lenovo Vibe C2 Power dispune de conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, de un port microUSB v2.0 și de un jack audio 3.5 mm. Acesta rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, și în pachetul său vom regăsi pe lângă manualul de utilizare, și o pereche de căști, încărcătorul și cablul USB. Telefonul este disponibil pe alb sau negru în oferta eMAG la un preț de 799 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×