Prețul lui Huawei P8 lite scade sub pragul de 600 lei; eMAG include produsul în noua campanie Revoluția Prețurilor

1.840 ori
<b>Prețul lui Huawei P8 lite scade sub pragul de 600 lei; eMAG include produsul în noua campanie Revoluția Prețurilor</b>În perioada 20 - 22 iunie cei de la eMAG organizează o nouă ediție din seria Revoluția Prețurilor, campanie ce aduce reduceri cât de cât atractive la o gamă largă de produse. Deși ni se promit discount-uri de până la 50%, știm cu toții că lucrurile nu

eMAG a dat în această dimineață startul unei noi campanii din seria Revoluția Prețurilor, ediție ce ne aduce discount-uri cât de cât atractive la o gamă largă de produse. Deși ni se promit reduceri de până la 50%, știm cu toții că lucrurile nu stau în acest fel pentru că înainte de o nouă campanie promoțională de acest tip, toate magazinele revin la prețul inițial purtat de produse, discount-ul fiind aplicat acestor sume și nu celor anterioare.

Huawei P8 Lite

Cu greu am găsit o reducere destul de bunicică prin oferta eMAG și anume cea asociată smartphone-ului Huawei P8 lite. Telefonul costă acum doar 589.99 lei și prețul este chiar bun în raport cu ce primim la pachet. Avem aici un display de 5 inch cu rezoluție HD, 2 GB memorie RAM,  o cameră foto de 13 megapixeli care în condiții de luminozitate bună obține rezultate chiar interesante și un procesor octa-core.

Nici design-ul nu este deloc rău în cazul de față chiar și pentru anul 2017. Pe eMAG există 558 recenzii din partea cumpărătorilor pentru acest handset și se ajunge astfel la o notă de 4.38 din 5 - semn că este vorba despre o achiziție solidă. Găsiți telefonul pe eMAG.ro și de aici puteți consulta și oferta valabilă în perioada 20 - 22 iunie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×