Prețul lui OnePlus 5 (6 GB RAM) este cu 21 euro mai mic pe TomTop.com decât pe site-ul producătorului; avem un cod de reducere!

1.212 ori
<b>Prețul lui OnePlus 5 (6 GB RAM) este cu 21 euro mai mic pe TomTop.com decât pe site-ul producătorului; avem un cod de reducere! </b>Unii dintre noi fac tot ce le stă în putiință pentru a găsi cel mai bun preț posibil pentru dispozitivul pe care doresc să-l achiziționeze, modalitate prin care economisesc ceva bani din bugetul propus. Fix o astfel de oferă se afișează astăzi

La fel ca mine și mulți dintre voi vreți să găsiți cel mai bun preț posibil pentru produsul dorit, modalitate prin care se economisesc ceva bani din bugetul inițial propus. Fix de o asemenea ofertă dăm astăzi când retailerul TomTop.com ne oferă un cupon de 25,80 euro reducere pentru achiziția smartphone-ului OnePlus 5 în varianta cu 64 GB spațiu intern de stocare și cu 6 GB de RAM la bord.

OnePlus 5

Odată aplicat acest cod promoțional, prețul devine doar 390,43 euro și parcă oferta sună mai atractivă astfel. Se pune bineînțeles și problema taxelor vamale și a TVA-ului ce trebuie plătit, dar nu trebuie să vă faceți griji, pentru că și la adăugarea acestor taxe extra, suma finală pe care o vom avea de plătit pentru smartphone este mai mică decât cei 499 euro ceruți de oneplus.net.

OnePlus 5

Vedeți mai jos și calculul detaliat care dezvăluie că suma totală pe care o avem de plătit este de 477,49 euro - sumă cu 21 euro mai mică decât cea practicată de către producător. Oferta este atractivă și de acești bani economisiți să spunem putem achiziționa o serie de accesorii destinate noului nostru smartphone cu 6 GB RAM!

Total de plată pentru OnePlus 5:

  • cost telefon - 390,43 eur
  • taxe vamale 3,3% - 12,88 eur
  • TVA 19% - 74,18 eur
  • TOTAL - 477,49 eur

Ei bine, folosind codul promoțional DSONEPLS58 în secțiunea de comandă de pe TomTop veți putea achiziționa telefonul la prețul de doar 390,43 euro (fără taxe incluse).

De asemenea, există și un discount de 51,60 euro pentru varianta de 8 GB RAM (cod cupon: LSROP128) și prețul devine astfel 464,39 eur (fără taxe incluse)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×