Cel mai bun preț pentru Huawei P10 practicat în România este de 2.270 lei! Iată de unde poate fi cumpărat telefonul!

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Reduceri 1.380 ori
<b>Cel mai bun preț pentru Huawei P10 practicat în România este de 2.270 lei! Iată de unde poate fi cumpărat telefonul!</b>Huawei P10 a reușit să devină rapid companionul pasionaților de fotografie, smartphone echipat cu o cameră duală și cu un pachet hardware high-end. Prețul mai accesibil în raport cu celelalte flagship-uri ale anului l-au ajutat să devină o

În scurt timp de la debutul său oficial, Huawei P10 a reușit să atragă publicul de partea sa atât datorită capabilităților foto, cât și a pachetului hardware oferit la bord. Prețul de lansare a jucat și el un rol important în popularitatea de pe piață, preț ce continuă să scadă în această perioadă. Noi am dat de cel mai bun preț practicat pe plan local pentru acest handset și aflați mai jos care retailer îl vinde la această sumă.

Huawei P10

Ei bine, QuickMobile este magazinul care în aceste zile comercializează varianta dual-SIM a telefonului Huawei P10 la prețul de 2.270 lei. Modelul de aici vine pe auriu cu 32 GB spațiu intern de stocare la pachet, un slot microSD fiind de asemenea prezent aici în cazul în care doriți mai mult spațiu de stocare.

Noi am testat smartphone-ul Huawei P10 chiar la scurt timp de la debutul din cadrul MWC 2017 și dacă ați urmărit recenzia noastră, atunci știți capitolele la care telefonul impresionează. Camera duală, performanța oferită, dar și bateria cu suport pentru încărcare rapidă reprezintă câteva dintre capitolele pozitive în cazul acestui dispozitiv.

Îl puteți comanda de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×