QuickMobile pune la bătaie un iPhone 6s cu ocazia campaniei de Black Friday; reducerile încep pe 20 noiembrie

1.285 ori
<b>QuickMobile pune la bătaie un iPhone 6s cu ocazia campaniei de Black Friday; reducerile încep pe 20 noiembrie</b>La fel ca și alte magazine din mediul online, și QuickMobile va participa anul acesta la campania de Black Friday, o zi &icirc;n care produsele comercializate vor beneficia de reduceri consistente. Pentru a-și răsplăti cumpărătorii, QuickMobile...

La fel ca și alte magazine din mediul online, și QuickMobile va participa anul acesta la campania de Black Friday, o zi în care produsele comercializate vor beneficia de reduceri consistente. Pentru a-și răsplăti cumpărătorii, QuickMobile anunță astăzi un concurs foarte interesant al cărui premiu este un smartphone iPhone 6s.

Pentru a intra în cursa pentru câștigarea acestui device tot ce va trebui să faceți este să finalizați o comandă pe site-ul quickmobile.ro în perioada campaniei promoționale. Ulterior, din lista celor care au fost declarați eligibili, va fi extras un singur nume, nume ce va desemna câștigătorul unui iPhone 6s nou-nouț.

Din câte se anunță, acest eveniment de reduceri cu ocazia Black Friday va avea loc la QuickMobile pe data de 20 noiembrie. De asemenea, nu este exclus ca această campanie să fie extinsă și pe perioada weekend-ului 21 - 22 noiembrie, detaliu despre care vom afla săptămâna viitoare.

Ca un mic preview al reducerilor pe care QuickMobile ni le pregătește, avem informația că smartphone-ul Asus ZenFone 2 în varianta cu 4 GB RAM va costa doar 999 lei (preț redus cu 31%, de la 1.449 lei).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×