QuickMobile vine cu o colecție întreagă de ochelari VR; prețurile încep de la 29 lei

1.383 ori
<b>QuickMobile vine cu o colecție întreagă de ochelari VR; prețurile încep de la 29 lei</b>Ochelarii VR au început a fi foarte populari în ultima vreme, dispozitive ce ne aduc la îndemână un nou concept de entertainment, și asta la un preț accesibil. În oferta QuickMobile avem 11 astfel de gadget-uri, prețurile începând de la doar 29 lei

Realitatea virtuală este un nou concept de entertainment, unul ce este în plin boom și asta datorită numeroșilor producători ce vin pe piață cu fel și fel de dispozitive prin care ne putem bucura de un asemenea conținut. În vreme ce unele seturi VR vin cu un display propriu, există și soluții mai ieftine prin care ecranul smartphone-ului este folosit în schimb.

Astfel de gadget-uri se regăsesc de astăzi în oferta QuickMobile, retailer ce aduce nici mai mult, nici mai puțin de 11 produse de acest tip. Mai interesant însă, este și faptul că prețurile încep de la doar 29 lei - sumă ce permite aproape oricui să se bucure de experiența VR fără a cauza o gaură în buzunar.

Ochelarii VR MUVIT sunt cei cu acest preț de doar 29 lei, produs ce beneficiază în această perioadă de o reducere de 67%. Pe site-ul magazinului avem și seturi VR cu prețuri de 48 lei, 67 lei, sau la 99 lei - modele realizate din policarbonat. Întreaga ofertă în materie de seturi VR poate fi consultată chiar de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×