QuickMobile vine cu reduceri speciale în acest weekend; BlackBerry Passport costă acum cu 400 lei mai puțin

1.047 ori
<b>QuickMobile vine cu reduceri speciale în acest weekend; BlackBerry Passport costă acum cu 400 lei mai puțin</b>&Icirc;n fiecare weekend cei de la QuickMobile ne atrag atenția prin prețurile speciale aduse pentru o serie de produse, lucru ce se &icirc;nt&acirc;mplă și astăzi. Pe l&acirc;ngă telefoane, tablete, și smartwatch-uri, magazinul de față...

În fiecare weekend cei de la QuickMobile ne atrag atenția prin prețurile speciale aduse pentru o serie de produse, lucru ce se întâmplă și astăzi. Pe lângă telefoane, tablete, și smartwatch-uri, magazinul de față comercializează în acest moment și o mulțime de accesorii pentru device-urile noastre, secțiune ce poate fi accesată de aici.

Printre telefoanele ce au parte de reduceri importante, se află și BlackBerry Passport, un device cu tastatură qwerty fizică și display de 4.5 inch. Avem la dispoziție 3 GB RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 32 GB de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli. Acest model este disponibil pe roșu sau negru la un preț de 2.099 lei (preț vechi 2.499 lei).

BlackBerry Passport costă acum cu 400 lei mai puțin

De asemenea, în oferta de weekend este inclus și smartphone-ul Asus ZenFone Go, un telefon de buget ce sosește cu display HD IPS LCD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot microSD de până la 64 GB. Telefonul are o reducere de 200 lei, și costă acum 599 lei.

Lista completă a produselor cu prețuri reduse, o puteți găsi pe site-ul QuickMobile.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×