Phablet-ul Elephone Vowney obține un scor de 57435 în cadrul testului AnTuTu; se clasează peste LeTV 1S

1.159 ori
<b>Phablet-ul Elephone Vowney obține un scor de 57435 în cadrul testului AnTuTu; se clasează peste LeTV 1S</b>Elephone Vowney este unul dintre acele smartphone-uri ce ne atrage atenția prin prețul său foarte bun &icirc;n raport cu specificațiile tehnice aduse la pachet. &Icirc;n acest moment, phablet-ul companiei chineze este disponibil la pre-comandă pe...

Elephone Vowney este unul dintre acele smartphone-uri ce ne atrage atenția prin prețul său foarte bun în raport cu specificațiile tehnice aduse la pachet. În acest moment, phablet-ul companiei chineze este disponibil la pre-comandă pe site-ul oficial, la un preț de 299 dolari ~ aproximativ 1.255 lei.

Pentru această sumă beneficiem de un terminal cu display Quad HD de 5.5 inch (535ppi), procesor octa-core Mediatek Helio X10 de 1.9 GHz, 4 GB RAM și cu 32 GB spațiu intern de stocare. Avem suport microSD, o baterie de 4000 mAh, și o cameră foto principală Sony IMX230 de 20.7 megapixeli.

Phablet-ul Elephone Vowney obține un scor de 57435 în cadrul testului AnTuTu; se clasează peste LeTV 1S

Cum mulți dintre voi sunteți curioși cu privire la rezultatele terminalelor din testele benchmark, cei de la Elephone tocmai ce au postat câteva capturi cu scorul lui Vowney din AnTuTu. În cadrul acestui test, device-ul obține un scor total de 57435 puncte, cifră ce îl clasează peste LeTV 1S, dar sub LG G4.

De remarcat însă faptul că Elephone a testat modelul Vowney în AnTuTu v6.0 Beta2, software ce ar putea să nu ofere cifre tocmai exacte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×