Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și 64 GB de stocare internă, pe un smartphone ce costă 1.249 lei pe raft în România!

5.621 ori
<b>Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și 64 GB de stocare internă, pe un smartphone ce costă 1.249 lei pe raft în România!</b>Puține sunt telefoanele care oferă un hardware de top pentru bani puțini, dar Lenovo ZUK Z2 este un asemenea dispozitiv, ba chiar unul compact dacă luăm în seamă diagonala sa. La QuickMobile.ro îl găsim listat pentru suma de doar 1.249 lei în varianta pe

E drept că puține sunt telefoanele care reușesc să ofere un pachet hardware de top pentru bani puțini, dar lucrul important este că asemenea terminale există. Un exemplu cum nu se poate mai bun este chiar Lenovo ZUK Z2, telefon pentru care veți scoate din buzunar fix aceeași sumă care în mod normal este asociată unui terminal mid-range precum este cazul lui Samsung Galaxy A5 (2016).

Lenovo ZUK Z2

Dar ZUK Z2 nu este deloc un terminal mid-range, acesta sosind cu display Full HD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și pe deasupra și cu 64 GB de stocare flash. Se adaugă pe listă și o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K, o baterie de 3500 mAh, scanner de amprente și port USB Type-C.

În mod normal un asemenea smartphone l-am găsit listat la un preț de peste 2000 lei la noi în țară, dar Lenovo ZUK Z2 costă fix 1.249 lei în varianta pe alb, sau 1.299 lei dacă preferați modelul mai subtil pe negru. Oferta este tare atractivă în situația în care avem un procesor de top la bord și totodată o baterie cu adevărat generoasă la pachet.

Îl găsiți la QuickMobile cu mențiunea că stocul ar putea să fie epuizat rapid în următoarea perioadă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×