Samsung va anunţa în sfârşit cauza problemelor lui Galaxy Note 7 pe 23 ianuarie

2.008 ori
<b>Samsung va anunţa în sfârşit cauza problemelor lui Galaxy Note 7 pe 23 ianuarie</b>Așteptăm de mai bine de câteva luni ca sud-coreenii de la Samsung să dezvăluie cauza ce a dus la exploziile de terminale Samsung Galaxy Note 7, o veste care aparent va sosi pe data de 23 ianuarie, fix cu o zi înainte ca Sammy să-și prezinte situația

Avem o veste proaspătă legată de evoluţia investigaţiei cu privire la problemele lui Galaxy Note 7: se pare că rezultatele vor fi date publicităţii pe 23 ianuarie. Spre finalul anului trecut am avut un anunţ oficial legat de începutul unei analize şi atunci mai marii Samsung şi-au cerut scuze faţă de investitori şi public.

Au fost vehiculate multe teorii şi presa a preluat multiple elemente învinuite pentru defecţiune, citând uneori şi Samsung ca sursă, deşi nu era cazul. Ba am aflat că e vina diviziei de baterii a Samsung, ba că bateria era într-un spaţiu prea înghesuit, ba că designul curbat ar fi constrâns colţurile bateriei şi apărea un scurtcircuit.

Vă reamintesc că în septembrie anul trecut phablet-urile Samsung Galaxy Note 7 au început să se supraîncălzească şi în unele cazuri să explodeze. A urmat o rechemare a unităţilor suspectate de defect şi o lansare a unei a doua tranșe de modele fără probleme. Atunci când şi acelea au început să explodeze, Samsung a decis să retragă definitiv produsul. Decizia a venit în octombrie şi autorităţile separate de Samsung, care au investigat cauza exploziilor au afirmat că sistemul ce controlează temperatura bateriei ar fi fost de vină.

Şi membrana celulelor bateriei era predispusă la defecţiuni de genul, deci cauzele ar fi multiple. Vom afla totuşi cu siguranţă şi clar pe 23 ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×