Turul Magazinelor #108: pâine şi apă, apă carbogazoasă home made şi o nouă comodă TV pentru noul tău televizor

1.195 ori
<b>Turul Magazinelor #108: pâine şi apă, apă carbogazoasă home made şi o nouă comodă TV pentru noul tău televizor</b>Pe un așa ger o pâine proaspăt scoasă din cuptor sună cum nu se poate mai bine și noi am dat peste o asemenea mașină de făcut pâine tare interesantă. De asemenea, găsim și o comodă TV modernă ce se potrivește de minune cu televizorul proaspăt achiziționat

În mod interesant, acest tur al magazinelor se axează pe... pâine şi apă, ca să zic aşa. Avem un aparat pentru băuturi carbogazoase, un aparat de făcut pâine, dar şi un recipient special pentru hidratare. Bonus, am găsit şi o comodă TV care e excelentă pentru un televizor proaspăt cumpărat, dar şi un sistem smart home de securitate de la Xiaomi. Hai să vedem ce preţuri au aceste produse!

1. Maşina de făcut pâine Philips HD9046

Philips HD9046

În general maşinile de făcut pâine costă multişor, de acceea m-a intrigat preţul de 384 lei, practicat pentru acest produs Philips la Cel.ro. Vine şi cu un număr impresionant de funcţii şi 14 programe presetate pentru pâine, aluat, gem şi chiar iaurt. Veţi putea coace şi pâine de grâu integral sau fără gluten, dar şi tot felul de varietăţi franţuzeşti şi cozonac.

Există posibilitatea de a coace două dimensiuni de pâine, până la 1 kg şi avem şi un temporizator de până la 13 ore, pentru a avea pâinea coaptă peste noapte. O veste bună e că avem şi recipient de iaurt inclus, deci putem face iaurt în casă folosind acelaşi aparat.

2. Cană Smart Magic Cu Senzor De Temperatură Şi Atenţionare Nivel De Hidratare

Cana  Smart Magic

Quickmobile.ro are în aceste zile la vânzare o cană Smart Magic cu senzor de temperatură şi cu funcţie ce atenţionare legat de nivelul de hidratare, la preţul de 74.90 lei. Pe lângă faptul că are un design cool şi modern, cana va avea grijă să fiţi mereu hidrataţi. Foloseşte 2 baterii de tip AAA şi vine cu afişaj LED ce indică temperatura apei.

La fiecare 2 ore veţi primi şi un reminder să beţi apă, prin 8 licăriri ale accesoriului. Capacitatea este de 400 ml.

3. Comodă TV Shelfie, 100 x 38 x 30 cm

Comoda TV

Dacă tocmai v-aţi luat un televizor nou 4K, HDR, smart şi cu toate bunătăţile, dar şi o consolă, ar fi cazul să nu le puneţi pe o mobilă veche cu mileurile bunicii. E bună deci o comodă TV Shelfie, precum cea de la eMAG.ro, la preţul de 150 lei. Atenţie, stocul e limitat deci grăbiţi-vă. E fabricată din melamină, acoperită cu plăci aglomerate şi oferă loc pentru un TV cu lăţime de 100 cm şi înălţime de 38 cm.

4. Aparat pentru băuturi carbogazoase Sodastream Source

Sodastream Source

Din ciclul "nu ştiam că există aşa ceva", azi am găsit un aparat pentru băuturi carbogazoase, sub numele de Sodastream Source, disponibil la eMAG.ro, la preţul de 419 lei. În ziua de azi nu mai există sifonarii, cel puţin în Bucureşti, aşa că veţi fi nevoiţi să vă preparaţi propriul sifon şi băuturile carbogazoase preferate. Puteţi alege şi arome şi varia gradul de acidulare. Nici măcar nu e nevoie de baterii, electricitate sau resurse speciale.

Aveţi nevoie doar de aparatul SodaStream, o butelie de CO2 suficientă pentru minim 60-80 litri de băuturi, o sticlă cu capac cu 1 litru capacitate şi 1 suc de 500 ml.

5. Xiaomi 5 în 1 Smart Home Security Kit 

Xiaomi Smart Home Security Kit

Xiaomi pune la bătaie în cadrul unei campanii de reduceri un kit de securitate smart home, la incredibilul preţ de doar 59 de dolari la GearBest.com. Pachetul include o telecomandă, senzor pentru ferestre, switch smart wireless, senzor de mişcare şi mecanism de reglare a curentului electric. Sistemul va anunţă când se deschide o uşă sau fereastră, când s-a strecurat animalul de companie afară şi toate acestea le puteţi vedea direct pe o aplicaţie pe telefon.

Switch-ul are şi rolul de a închide toate electrocasnicele deodată, dacă le-aţi uitat pornite, poate controla şi iluminarea din casă, iar senzorul de mişcare se va aprinde automat ce detecteaza prezența umană, pentru a vă ilumina calea când vă strecuraţi noaptea la baie sau frigider.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×