Tableta iPad Mini 2 primește o reducere de 24% prin intermediul eMAG.ro; iată noul preț!

1.633 ori
<b>Tableta iPad Mini 2 primește o reducere de 24% prin intermediul eMAG.ro; iată noul preț!</b>Deși este greu de crezut, tableta iPad Mini 2 a fost lansată oficial chiar &icirc;n luna octombrie a anului 2013, iar &icirc;n ciuda modelelor succesor, aceasta &icirc;ncă reprezintă o soluție numai bună de luat &icirc;n seamă. Iar eMAG mai aduce...

Deși este greu de crezut, tableta iPad Mini 2 a fost lansată oficial chiar în luna octombrie a anului 2013, iar în ciuda modelelor succesor, aceasta încă reprezintă o soluție numai bună de luat în seamă. Iar eMAG mai aduce un motiv în plus pentru achiziția sa, mai precis o reducere de 24% aplicată prețului inițial (preț vechi - 1.499 lei).

Astfel, pentru suma de 1.099 lei putem beneficia de o tabletă compactă cu display IPS Retina de 7.9 inch și rezoluție 2048 x 1536 pixeli, 1 GB memorie RAM și procesor dual-core Apple A7 pe 64-bit. Avem 16 GB spațiu intern de stocare, conectivitate WiFi și o cameră frontală iSight de 1.2 megapixeli.

Tableta iPad Mini 2 primește o reducere de 24% prin intermediul eMAG.ro; iată noul preț!

Din pachet nu lipsesc nici difuzoarele stereo ce aduc un plus la capitolul experiență în materie de gaming sau vizionare de conținut video. Ținând cont de dimensiunile sale compacte, dar și de prețul atractiv, iPad Mini 2 se poate dovedi o tabletă numai bună pentru amatorii de seriale, jocuri, sau funcții sociale. O puteți cumpăra de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×