Xiaomi Mi Note în varianta cu Windows 10 Mobile se afișează într-un banner promoțional

1.032 ori
<b>Xiaomi Mi Note în varianta cu Windows 10 Mobile se afișează într-un banner promoțional</b>Ultima dată c&acirc;nd am auzit despre posibilitatea ca Xiaomi să aducă pe piață și terminale cu Windows 10 Mobile la bord, se &icirc;nt&acirc;mpla chiar la sf&acirc;rșit de februarie. Din articolul pe care vi l-am prezentat chiar aici, se părea...

Ultima dată când am auzit despre posibilitatea ca Xiaomi să aducă pe piață și terminale cu Windows 10 Mobile la bord, se întâmpla chiar la sfârșit de februarie. Din articolul pe care vi l-am prezentat chiar aici, se părea că producătorul chinez are în plan lansarea unei versiuni Mi 5 cu sistemul de operare al celor de la Microsoft.

Cu toate că la evenimentul de debut nu s-a precizat despre o asemenea variantă, iată că astăzi Xiaomi revine în prim-plan odată cu sosirea unei imagini destul de interesante. În imaginea de mai sus vedem o variantă Windows 10 Mobile pregătită pentru nimeni altul decât phablet-ul Xiaomi Mi Note.

Posibil ca Xiaomi să fi ales în schimb ca acest produs să beneficieze de o ediție Windows în detrimentul lui Mi 5. După cum probabil știți, Xiaomi Mi Note vine cu display Full HD de 5.7 inch, procesor Snapdragon 801, 3 GB memorie RAM și cu 16 sau 64 GB spațiu intern de stocare. Nu rămâne decât să urmărim presa chineză pentru noi informații legate de această versiune, una ce ar putea trezi entuziasmul printre utilizatorii Windows.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×