HTC 10 apare într-o nouă imagine; acesta pare a fi design-ul final adoptat de către taiwanezi

2.496 ori
<b>HTC 10 apare într-o nouă imagine; acesta pare a fi design-ul final adoptat de către taiwanezi</b>Vedeam &icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile o serie de imagini, dar și o randare pentru viitorul flagship HTC, terminal al cărui design pare a fi o combinație &icirc;ntre ultimele 3-4 modele aduse pe piață de către compania taiwaneză. Telefonul...

Vedeam în urmă cu doar câteva zile o serie de imagini, dar și o randare pentru viitorul flagship HTC, terminal al cărui design pare a fi o combinație între ultimele 3-4 modele aduse pe piață de către compania taiwaneză. Telefonul în cauză se numește HTC 10, și astăzi este iarăși în centrul atenției grație unei noi randări.

Vedem telefonul în varianta de culoare albă, dar și homescreen-ul unde se remarcă data de 12 aprilie - ziua în care acest model ar putea debuta oficial. Ca design, acest terminal ne amintește atât de One A9, dar și de prima generație HTC One M7 atunci când privim partea din spate a acestuia.

Din câte se poate observa, camera foto este însoțită de un bliț dual, dar și de un telemetru laser ce va ajuta la focalizarea mult mai rapidă a subiecților. Avem parte de un corp complet metalic, de un buton home fizic cu scanner de amprente, și de butoane capacitive de control situate sub ecran.

Ca dotări, acest smartphone nu va dezamăgi, urmând a oferi un display cu rezoluție Quad HD, 4 GB memorie RAM și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Din păcate, difuzoarele stereo dispar și de pe acest model, caracteristică pe care numeroși utilizatori o apreciau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×