UMIDIGI X costă sub 800 lei și aduce 4 GB RAM, ecran AMOLED și cameră de 48 mpx! Iată de unde îl poți cumpăra

983 ori
<b>UMIDIGI X costă sub 800 lei și aduce 4 GB RAM, ecran AMOLED și cameră de 48 mpx! Iată de unde îl poți cumpăra</b>Printre producătorii mai puțin cunoscuți din China îi avem și pe cei de la UMIDIGI care în continuare se ocupă cu dezvoltarea de smartphone-uri. Un exemplu este UMIDIGI X pe care în această perioadă îl puteți achiziționa

Printre producătorii mai puțin cunoscuți din China îi avem și pe cei de la UMIDIGI care în continuare se ocupă cu dezvoltarea de smartphone-uri. Un exemplu este UMIDIGI X pe care în această perioadă îl puteți achiziționa din oferta Cafago pentru un preț foarte bun de sub 800 lei. Ce ne aduce device-ul în materie de dotări și cum se prezintă la capitolul design aflați din rândurile de mai jos.

UMIDIGI X

În primul rând ce remarc este că telefonul de față se aseamănă mult unui Lenovo Z cu acel panou spate gradient ce scoate la iveală nuanțe de roșu și negru foarte arătoase. Avem un ecran generos de 6.35 inch cu tehnologie AMOLED chiar, rezoluție HD+ de  1548 x 720 pixeli și un decupaj picătură în zona superioară pentru camera selfie de 16 mpx cu AI.

UMIDIGI X

O cameră triplă se află în spate, aceasta oferindu-ne un senzor principal de 48 mpx (f/1.7), unul ultra-wide de 8 mpx și unul de 5 mpx pentru bokeh. UMIDIGI X dispune de 4 GB RAM, 128 GB de stocare flash, dar și de slot microSD. Se merge pe un procesor Helio P60 cu 8 nuclee și primim o baterie de 4150 mAh cu încărcare la 18W.

Avem port USB-C, jack audio 3.5 mm, Wi-Fi Dual-Band, slot dual-SIM, LTE și NFC. Scanner-ul de amprente este integrat în ecran și în această perioadă puteți achiziționa telefonul pentru doar 163.97 euro ~ 780 lei. Alte reduceri Cafago găsiți listate mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×