UMIDIGI X este un nou telefon de buget cu cititor de amprente în ecran și cameră de 48 de megapixeli

643 ori
<b>UMIDIGI X este un nou telefon de buget cu cititor de amprente în ecran și cameră de 48 de megapixeli</b>UMIDIGI este una dintre companiile de rang B sau C din China care a avut câteva telefoane testate de noi deja. Unele au fost interesante sau atractive prin prisma prețului foarte scăzut, dar deseori au existat și compromisuri

UMIDIGI este una dintre companiile de rang B sau C din China care a avut câteva telefoane testate de noi deja. Unele au fost interesante sau atractive prin prisma prețului foarte scăzut, dar deseori au existat și compromisuri. Acum apare un UMIDIGI X care aduce dotări de flagship la preț scăzut.

Vorbim despre un telefon de buget care are cititor de amprente în ecran și cameră de 48 de megapixeli în spate, drept cameră principală în cadrul unui setup triplu de camere. A apărut și o fotografie cu sticker protector pentru ecran, care mai dezvăluie din specificații.

UMIDIGI X

Dotările includ un ecran AMOLED de 6.35 inch, probabil cu rezoluție Full HD+ și avem și o cameră triplă în spate, care include un obiectiv ultra wide. Camera va avea și funcționalitate AI, declanșată de un procesor MediaTek Helio de generație nouă, dar a cărui identitate nu o cunoaștem încă.

Sticker-ul protector amintește și de o baterie de 4150 mAh care suportă încărcare rapidă la 18W, plus NFC pentru plăți via Google Pay. UMIDIGI X va avea o talie de 7.9 mm și ne așteptăm la un preț de buget aici, poate chiar în jur de 200 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×