Zilele IT & Mobile sunt din nou la eMAG în perioada 11 - 17 aprilie; iată ce reduceri ni s-au pregătit

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Reduceri 1.535 ori
<b>Zilele IT & Mobile sunt din nou la eMAG în perioada 11 - 17 aprilie; iată ce reduceri ni s-au pregătit</b>eMAG revine în perioada 11 - 17 aprilie cu o nouă promoție din campania "Zilele IT & Mobile", fiind oferite reduceri importante pentru smartphone-uri, tablete, dar și pentru produsele purtabile ce se bucură de o mare popularitate în aceste zile pe piață

Printre promoțiile desfășurate mai mereu de către cei de la eMAG se numără și campania denumită Zilele IT & Mobile ce ne duce din start cu gândul la reduceri pentru laptop-uri, tablete i smartphone-uri. O nouă ediție din cadrul acestei campanii se desfășoară în perioada 11 - 17 aprilie pe eMAG.ro, iar mai jos găsiți câteva dintre produsele ce ne-au atras atenția.

În primul rând remarcăm faptul că Huawei P8 Lite este din nou disponibil la prețul de 799 lei, un telefon vândut în peste 10 milioane de unități la nivel global. Ca dotări avem un display HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare + slot microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

De asemenea, în oferta eMAG avem un preț bun și pentru elegantul Huawei Mate S, telefon ce impresionează printr-o construcție metalică uni-body și printr-un pachet hardware de top. Avem parte de un display Full HD de 5.5 inch, de 3 GB memorie RAM și de un scanner de amprente cu funcții multiple. În această perioadă îl puteți găsi la un preț de 1.999 lei.

Nu în ultimul rând regăsim în această campanie și tableta Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016), model cu display HD de 7 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz și 1.5 GB memorie RAM. Primim aici 8 GB de stocare + slot microSD, o baterie de 4000 mAh și o cameră foto principală de 5 megapixeli. Tableta costă 659 lei în perioada mai sus menționată. 

Pentru a consulta întreaga ofertă din campania Zilele IT & Mobile, site-ul eMAG.ro vă stă la dispoziție. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×