Promoțiile continuă la eMAG în perioada 14 - 20 aprilie; smartphone-uri și tablete cu prețuri speciale

1.206 ori
<b>Promoțiile continuă la eMAG în perioada 14 - 20 aprilie; smartphone-uri și tablete cu prețuri speciale</b>Deși cei de la eMAG tocmai ce au desfășurat o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorilor de Paște, iată că astăzi este anunțat un nou eveniment de cumpărături ce ne aduce reduceri importante &icirc;n perioada 14 - 20 aprilie....

Deși cei de la eMAG tocmai ce au desfășurat o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorilor de Paște, iată că astăzi este anunțat un nou eveniment de cumpărături ce ne aduce reduceri importante în perioada 14 - 20 aprilie. Reducerile sunt aplicate la diverse produse electronice, ca și smartphone-uri sau tablete.

Avem parte de un preț foarte bun pentru telefonul Lenovo S660 Dual-SIM, un device cu display qHD IPS de 4.7 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și baterie de 3.000 mAh la pachet ce promite o autonomie de până la 35 de zile în standby. Prețul telefonului este acum de 649 lei (preț vechi 939 lei).

Nokia Lumia 635 la reducere

Și Nokia Lumia 635 poate constitui o alegere bine inspirată, acest telefon sosind cu IPS LCD de 4.3 inch protejat de Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Snapdragon 400, cameră foto de 5 megapixeli și sistemul de operare Windows Phone 8.1. Lumia 635 este disponibil acum la prețul de 579 lei.

Asus FonePad 7 FE170CG la reducere

Nu în ultimul rând, observăm o reducere interesantă și pentru tableta Asus FonePad 7 FE170CG, un dispozitiv cu display de 7 inch, procesor Intel dual-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și funcții de telefonie la pachet. Acest model poate fi achiziționat până pe 20 aprilie la un preț de 399 lei.

Mai multe smartphone-uri și tablete la prețuri reduse puteți găsi pe eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×