HTC 10 Lifestyle este versiunea Lite a flagship-ului taiwanez; vine cu procesor Snapdragon 652 și 3 GB memorie RAM

1.303 ori
<b>HTC 10 Lifestyle este versiunea Lite a flagship-ului taiwanez; vine cu procesor Snapdragon 652 și 3 GB memorie RAM</b>Alături de modelul flagship HTC 10, taiwanezii au anunțat astăzi și debutul unei variante Lite pe care aceștia o numesc - HTC 10 Lifestyle. Singurele modificări sunt reprezentate de înlocuirea chip-ului Snapdragon 820 cu un modul Snapdragon 652, și a

Odată cu anunțul lui HTC 10 despre care v-am povestit aici, compania taiwaneză a dezvăluit și un soi de variantă Lite pentru flagship-ul din acest an - telefon ce poartă denumirea HTC 10 Lifestyle și care păstrează același design. În schimb, se remarcă unele compromisuri pe partea de specificații hardware.

Dacă display-ul QHD de 5.2 inch rămâne neschimbat, iată că procesorul Snapdragon 820 este înlocuit cu un chip Snapdragon 652 pe modelul Lifestyle. Acest modul octa-core este cuplat cu 3 GB memorie RAM și cu 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins ulterior folosind un card microSD.

Restul specificațiilor sunt indentice, chiar și camera foto de 12 megapixeli cu stabilizare optică fiind păstrată pe acest model. Avem o baterie de 3000 mAh, un port USB Type-C, dar și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alături de noua interfață HTC Sense 8.0. Ținând cont de faptul că modelul flagship se vinde pentru aproximativ 700 dolari, ne-am putea aștepta ca versiunea Lifestyle să fie comercializată la un preț de 550 - 600 dolari cel mai probabil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×