Apple Watch Series 5 este oficial: ceas inteligent cu Always On Display, busolă, corp din titaniu

1.501 ori
<b>Apple Watch Series 5 este oficial: ceas inteligent cu Always On Display, busolă, corp din titaniu</b>În afară de 3 iPhone-uri noi, Apple a mai anunţat la evenimentul de pe 10 septembrie şi un nou ceas. E vorba despre Apple Watch Series 5, care vine cu funcţie Always On Display, busola şi alte câteva upgrade-uri, pe care le detaliem mai jos.

În afară de 3 iPhone-uri noi (1, 2), Apple a mai anunţat la evenimentul de pe 10 septembrie şi un nou ceas. E vorba despre Apple Watch Series 5, care vine cu funcţie Always On Display, busola şi alte câteva upgrade-uri, pe care le detaliem mai jos.

Apple Watch Series 5,

Designul este în mare identic cu cel de la Series 4 şi corpul este fabricat din aluminiu 100% reciclat. Avem totuşi şi variante din oţel inoxidabil, titaniu şi ceramică. Ecranul este marea inovaţie aici, un display LTPO, care îşi poate ajusta rata de reîmprospătare în mod dinamic faţă de standardul de 60 Hz. Poate ajunge până la 1 Hz şi totul de dragul consumului redus. Apple a luat această decizie pentru a oferi o viaţă mai bună a bateriei şi o funcţie Always On care să nu ştirbească durata de utilizare.

Apple Watch Series 5

Chiar dacă nu sunt precizate nicăieri, mă aştept ca la RAM, stocare, CPU, rezoluţie şi diagonală Apple Watch Series 5 să fie identic cu Series 4 la aceste capitole.

Apple Watch Series 5,

Modul Always On se aplică şi la watch faces, dar şi ecranele speciale pentru fitness. Apple Watch Series 5 mai aduce ca noutate şi o busolă, care va permite să folosiţi Maps pe ceas cum faceţi pe iPhone, văzând direcţia în care mergeţi. Secretul este un magnetometru care detectează nordul magnetic şi apoi se ajustează automat pentru o poziţionare mai bună pe hartă.

Busola

Avem şi informaţii despre longitudine, înălţime, înclinare. Noul ceas oferă acum apelare la serviciile de urgenţă oriunde pe glob. Trebuie doar să apeşi şi ţii apăsat pe butonul lateral pentru a porni un apel de urgenţă, chiar dacă nu ai iPhone-ul la îndemână. Apple Watch Series 5 porneşte de la 399 dolari în varianta din aluminiu cu GPS. Modelul cu 4G costă 499 dolari.

Apple Watch Series 5

Variantele cu oţel inoxidabil pornesc de la 700 dolari, iar cea din titaniu de la 800 USD. Cea ceramică Edition este 1300 dolari. Ajung în magazine pe 20 septembrie. Apple plusează cu Apple Watch Studio, cu un sistem de personalizare a designului de curea şi corp. Apar şi noi curele Nike, Hermes şi de la alte branduri de lux.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×