IFA 2019: TCL PLEX este un telefon serios, cu ecran mare şi cameră triplă, de la "tăticul" Alcatel şi BlackBerry

2.279 ori
<b>IFA 2019: TCL PLEX este un telefon serios, cu ecran mare şi cameră triplă, de la "tăticul" Alcatel şi BlackBerry</b>TCL este probabil cea mai importantă companie chineză de care nu ai auzit. Nu de alta, dar a preluat brandurile de la Alcatel şi BlackBerry fix când se îndreptau spre abisul falimentului. După câteva telefoane cu Android lansate sub acele două branduri..

TCL este probabil cea mai importantă companie chineză de care nu ai auzit. Nu de alta, dar a preluat brandurile de la Alcatel şi BlackBerry fix când se îndreptau spre abisul falimentului. După câteva telefoane cu Android lansate sub acele două branduri, acum îi vedem pe cei de la TCL lansând şi telefoane sub brand propriu. Dintre ele se remarcă TCL PLEX, care are tot ce îi trebuie pentru a fi relevant.

În primul rând vine cu procesorul Snapdragon 675 de pe Xiaomi Redmi Note 7 Pro şi Galaxy A70. Nici la ecran nu s-au zgârcit chinezii, cu un display de 6.53 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi panou IPS LCD. Sincer, având în vedere numele de PLEX mă gândeam la o asociere cu playerul şi soluţia de streaming cu acest nume, dar nu e cazul. Ca design, telefonul aminteşte de o combinaţie între Galaxy A din 2019 şi un LG din seria G.

TCL PLEX

Camera selfie este integrată printr-un orificiu forat direct în ecran şi are rezoluţie de 24 megapixeli. TCL plusează cu un software special NXTVISION pentru optimizarea camerei şi ecranului. Se umbla la culoare, contrast şi claritate în timp real şi există şi conversie de la SDR la HDR în timp real. În spate găsim o cameră tripla cu următorul setup: 48 MP + 16 MP ultra wide şi 2 MP Bokeh. Avem şi un mod Super Night pentru captura nocturnă.

TCL PLEX

Camera este aliniată orizontal, iar sub ea observăm cititorul de amprente. Primim şi captura Super Slow Motion la 960 FPS, iar în lateralele camerelor se afla bliţuri LED, câte unul pe fiecare parte. TCL a inclus pe handsetul său şi 6 GB RAM, 128 GB stocare, slot microSD şi o baterie de 3820 mAh. Avem şi un buton Smart Key programabil.

TCL PLEX

Disponibil cu finisaje holografice 3D, telefonul va sosi pe Negru Obsidian şi Alb Opal din trimestrul 4 în Europa. Porneşte de la 329 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×