Documentele de certificare FCC ne dezvăluie că Asus ZenWatch 3 va adopta un display circular

683 ori
<b>Documentele de certificare FCC ne dezvăluie că Asus ZenWatch 3 va adopta un display circular</b>Cum târgul de tehnologie IFA 2016 din Berlin se apropie cu pași repezi, era de așteptat ca în această perioadă să primim detalii despre produsele ce urmează a fi lansate aici. Printre ele s-ar putea număra și Asus ZenWatch 3, terminal purtabil care astăzi

Peste doar o lună la IFA 2016 majoritatea producătorilor tech de pe piață sunt așteptați cu noi terminale mobile dar și cu smartwatch-uri interesante, Asus fiind una dintre companiile ce cu siguranță nu va lipsi. Aici, am putea face cunoștiință cu Asus ZenWatch 3 - purtabil ce tocmai a fost certificat de către agenția americană FCC - dezvăluind faptul că avem de-a face cu un display circular de această dată.

Asus ZenWatch 3

Așadar, ceasul inteligent al taiwanezilor va aduce un upgrade important la capitolul design, urmând a fi mai arătos decât generațiile anterioare ce ne ofereau un look mai sobru. Din documentele FCC reiese faptul că smartwatch-ul Asus ZenWatch 3 va dispune de conectivitate Bluetooth 4.2, de Wi-Fi 802.11n și că la pachet vom primi un încărcător 5V 2A.

Ca sistem de operare vom primi aici Android Wear, și se pare că ceasul va adopta un panou spate din oțel inoxidabil. Desigur, ne așteptăm și la dotări ca 4 GB capacitate de stocare, 512 MB memorie RAM, scanner de puls și poate chiar conectivitate A-GPS și slot SIM. Rămâne de văzut cum se va prezenta la acest capitol Asus ZenWatch 3 și ce surprize ne rezervă acesta din punct de vedere al design-ului. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×