Samsung Galaxy A7 (2017) este acum certificat de FCC; încă nu este clar dacă va ajunge în Europa sau nu

1.428 ori
<b>Samsung Galaxy A7 (2017) este acum certificat de FCC; încă nu este clar dacă va ajunge în Europa sau nu</b>Printre ultimele zvonuri ce au circulat pe web în ultima perioadă s-a numărat și cel care indica faptul că smartphone-ul Samsung Galaxy A7 (2017) nu va ajunge oficial pe piața europeană. În vreme ce încă așteptăm o lămurire cu privire la acest lucru, iată

În ultima perioadă pe web și-a făcut apariția și zvonul care indica faptul că smartphone-ul Samsung Galaxy A7 (2017) nu va fi lansat oficial pe piața europeană. În timp ce așteptăm o clarificare cu privire la această informație ajunsă în mediul online, iată că descoperim între timp faptul că telefonul tocmai ce a fost certificat de către agenția americană FCC, aceasta fiind o locație unde telefonul va debuta cu siguranță. 

Certificare ne confirmă faptul că telefonul vine cu suport 4G LTE, Wi-Fi și cu nelipsitul standard Bluetooth. Dotările hardware ar urma să fie reprezentate de către un display de 5.5 sau 5.7 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli și de către un procesor octa-core Samsung Exynos 7870.

Vom mai avea o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal cu același număr de megapixeli pentru selfie-uri cu totul și cu totul spectaculoase și 3 GB memorie RAM. Doritorii vor putea alege dintre variantele cu 32 sau 64 GB de stocare și la pachet vom mai întâlni și un scanner de amprente. Posibil ca design-ul să fie bazat pe o carcasă cu ramă metalică și suprafețe din sticlă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×