iOS 10 Beta 5 e disecat, primeşte un nou sunet pentru lockscreen, modificări la nivel de widgeturi (Video)

1.230 ori
<b>iOS 10 Beta 5 e disecat, primeşte un nou sunet pentru lockscreen, modificări la nivel de widgeturi (Video)</b>Pentru că lansarea lui iPhone 7 se apropie, este vremea ca și iOS să treacă curând la versiunea finală. Între timp însă aruncăm o privire asupra versiunii Beta 5 ce ne aduce câteva noutăți, cum este cazul unui nou sunet pentru lockscreen, a

Apple a lansat la începutul acestei săptămâni iOS 10 în varianta beta 5 pentru dezvoltatori şi beta testeri, iar azi avem pentru voi un clip care detaliază noutăţile din acest release. Apple continuă să lucreze la perfecţionarea şi finalizarea lui iOS 10, inaine de lansarea versiunii finale, ce va avea loc în această toamnă, odată cu debutul lui iPhone 7.

Centru notificări iOS 10 Beta 5

Actualizarea de pe 9 august a sosit over the air şi aduce beta testerilor un nou sunet pentru lockscreen, care seamănă cu o uşă care se închide (îl auziţi în clipul de mai jos). Cei de la MacRumors au realizat scurtul video, cu Beta 5 în acţiune. Recunoaşterea facială a fost regândită în cazul galeriei şi fotografiile selfie şi cele cu subiecţi umani vor fi reanalizate.

Compatibilitatea cu Smart Battery Case va fi mai bună şi vor dispărea bugurile. Mai primim şi widgeturi third party mai închise la culoare şi vedem şi data în panoul de widgeturi accesat din homescreen cu un swipe în dreapta. Control Center a primit o schimbare de iconuri, iar iconul de output apare în tot sistemul, nu doar în Apple Music.

Evident aceste modificări sunt mici, dar release-ul final ne va aduce o mulţime de noutăţi, inclusiv la nivel de Siri, mesagerie, setări şi Spotlight.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×