Brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 1s este deja la vânzare, costă 24.99 dolari prin intermediul unui retaileri chinez

923 ori
<b>Brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 1s este deja la vânzare, costă 24.99 dolari prin intermediul unui retaileri chinez</b>&Icirc;n urmă cu doar două zile, chinezii de la Xiaomi dezvăluiau un nou gadget foarte accesibil, și anume brățara inteligentă Mi Band 1s, un soi de succesor pentru modelul Mi Band lansat &icirc;n toamna anului trecut. Cum era de așteptat, nu a...

În urmă cu doar două zile, chinezii de la Xiaomi dezvăluiau un nou gadget foarte accesibil, și anume brățara inteligentă Mi Band 1s, un soi de succesor pentru modelul Mi Band lansat în toamna anului trecut. Cum era de așteptat, nu a durat mult și device-ul a fost listat la pre-comandă de unele magazine de origine chineză.

Este și cazul celor de la geekbuying.com, un retailer ce vinde pentru moment doar varianta de culoare neagră. Ca și specificații, această brățară inteligente face în mare parte cam toate lucrurile pe care le avem la ora actuală și pe un ceas, desigur cu excepția afișării de informații pe un display.

Brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 1s este deja la vânzare, costă 24.99 dolari prin intermediul unui retaileri chinez

Vom beneficia de numeroși senzori meniți să monitorizeze numărul de pași efectuați, distanța parcursă, dar și calitatea somnului. Spre deosebire de prima generație, Mi Band 1s ne aduce acum și un scanner pentru măsurarea ritmului cardiac, și totodată a stării de sănătate. Primim conectivitate Bluetooth 4.0 și suport pentru telefoanele Android (minim 4.4 KitKat), și pentru modele iOS (minim versiunea 7.0).

Xiaomi Mi Band 1s conectat la telefon

De asemenea, această brațară sosește cu certificare IP67 de rezistență la apă și praf, cu posibilitatea de schimbare a curelei de cauciuc, dar și cu o baterie reîncărcabilă de 45 mAh ce promite o autonomie de până la 30 de zile în modul standby. Interesant la acest gadget este greutatea sa de doar 5.5 grame, greutate ce nici nu se va simți.

Aflați că cei de la GeekBuying comercializează acest produs pentru suma de 24.99 dolari, aproximativ 100 lei. Puteți plasa o comandă pentru brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 1schiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×