Brățara smart Xiaomi Mi Band 2 poate fi cumpărată pentru suma de 125 lei prin intermediul unui retailer chinez; iată și alte reduceri!

1.285 ori
<b>Brățara smart Xiaomi Mi Band 2 poate fi cumpărată pentru suma de 125 lei prin intermediul unui retailer chinez; iată și alte reduceri!</b>De astăzi 16 august, cei de la GearBest dau startul unei noi campanii promoționale intitulată Back to School. Ofertele includ prețuri speciale pentru smartphone-uri, tablete, dar și gadget-uri. Avem la dispoziție și coduri de reduceri pentru anumite

În perioada 16 - 19 august cei de la GearBest dau startul unei noi campanii promoționale, de această dată fiind vorba despre o campanie numită Back to School ce ne aduce prețuri speciale pentru smartphone-uri, tablete dar și gadget-uri. Avem aici parte de coduri de reducere ce pot fi obținute printr-un simplu share al produsului vizat pentru achiziție, dar și posibilitatea de achiziție a unor anumite device-uri pentru doar 1 dolar.

Xiaomi Mi Band 2

Există și discount-uri standard pentru celelalte produse comercializate, cum este cazul brățării inteligente Xiaomi Mi Band 2. În intervalul mai sus menționat, cei interesați o pot achiziționat pentru un preț de doar 31.99 dolari ~ adică aproximativ 125 lei. Acest smartband ne oferă un display OLED, conectivitate Bluetooth 4.0 pentru conectarea la smartphone și un scanner pentru măsurarea pulsului.

Xiaomi Mi Band 2

Putem seta primirea de alerte pentru notificările ajunse pe smartphone și avem desigur un senzor pedometru, unul pentru monitorizarea somnului și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Aflați că Xiaomi Mi Band 2 este compatibil cu telefoanele ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau iOS 7.0. 

Xiaomi Mi Band 2

Ce ar mai trebui menționat aici este faptul că brățara fitness de față ne oferă o baterie de 70 mAh, unitate care în ciuda capacității sale mici la prima vedere, reușește să ofere până la 20 zile autonomie în modul standby. Prețul de doar 31.99 dolari este cu siguranță atractiv, iar oferta Back to School a celor de la GearBest include și alte dispozitive la fel de interesante. Fie că sunteți în căutarea unui smartwatch, a unei tablete, sau a unui telefon în schimb, puteți arunca o privire asupra portofoliului de produse de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×