Smartwatch-urile Michael Kors Access sunt acum disponibile comercial la un preț de 350 dolari

5.310 ori
<b>Smartwatch-urile Michael Kors Access sunt acum disponibile comercial la un preț de 350 dolari</b>La câteva luni bune de la anunțul din martie, iată că smartwatch-urile Michael Kors Access sunt acum disponibile comercial în 18 țări din lume. Avem de-a face cu două modele cu display de 1.4 inch ce rulează sistemul de operare Android Wear și care pot fi

În luna martie a acestui an, designer-ul american Michael Kors anunța și lansarea smartwatch-urilor din seria Access - modele foarte arătoase ce rulau sistemul de operare Android Wear. Astăzi, la câteva luni bune de la anunțul cu pricina, aflăm că device-urile sunt acum disponibile comercial în 18 țări din lume, printre care se numără și SUA, respectiv Marea Britanie. Prețurile încep de la 350 dolari pentru ambele modele și aduc dotări similare.

Michael Kors Access

Primim un display de 1.4 inch cu rezoluție de 320 x 290 pixeli, o baterie de 360 mAh care pe hârtie promite o autonomie de până la 2 zile de utilizare, 4 GB spațiu intern de stocare și un procesor Qualcomm Snapdragon 2100. Avem și un difuzor integrat la pachet, iar ca dimensiuni se poate opta fie pentru varianta sportivă de 46 mm, fie pentru modelul mai compact de 44.5 mm. Acestea cântăresc doar 51 grame, iar în versiunea standard vin cu o curea de 22 mm.

Modelul Dylan este dedicat publicului masculin și aduce un look mai sportiv, pe când varianta Bradshaw este îndreptată către publicul feminin, oferind curele metalice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×