Smartwatch-urile Fossil Q Wander și Q Marshal vor fi disponibile la precomandă din 12 august

3.984 ori
<b>Smartwatch-urile Fossil Q Wander și Q Marshal vor fi disponibile la precomandă din 12 august</b>La câteva luni bune de la prezentarea oficială din martie, smartwatch-urile Android Wear numite Fossil Q Wander și Q Marshal se pregătesc acum de lansarea comercială. Aflăm că un program de precomandă va debuta chiar peste câteva zile, mai precis din

La câteva luni bune de la prezentarea oficială ce a avut loc în martie, iată că smartwatch-urile Fossil Q Wander și Q Marshal se pregătesc de livrare. Aceste două ceasuri inteligente ce rulează sistemul de operare Android Wear vor fi disponibil la precomandă începând cu data de 12 august, fiecare dintre acestea purtând un preț de comercializare de 295 dolari ~ adică în jur de 1.180 lei la cursul actual.

Fossil

Primul de aici, și anume Fossil Q Wander - este versiunea destinată mai degrabă publicului feminin, aceasta oferind un design mai elegant și mai rotunjit, dar și o nuanță de Rose Gold care cu siguranță va fi apreciată. În schimb, Q Marshal este un ceas cu look mai rugged dacă îi putem spune astfel, model ce sosește alături de diferite curele, printre care și una metalică precum cele întâlnite pe ceasurile standard.

Aflați că ambele device-uri de aici dispune de o carcasă cu cadran de 45 mm, de un microfon și de un difuzor. Avem posibilitatea de a schimba foarte rapid curelele și un port magnetic pentru încărcare. Smartwatch-urile sunt compatibile cu smartphone-urile Android și iOS, iar la prima vedere trebuie să recunoaștem că aceste două produse sunt foarte arătose - având un preț chiar bun comparativ cu alte modele similare de pe piață. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×