Numele iPhone 7 şi iPhone 7 Plus confirmate din greşeală de Apple, pe site-ul din Hong Kong

1.598 ori
<b>Numele iPhone 7 şi iPhone 7 Plus confirmate din greşeală de Apple, pe site-ul din Hong Kong</b>Un detaliu ce nu era prea clar în cazul noilor modele iPhone ce urmează a fi lansate în această seară, era și numele oficial pe care terminalele urmează a-l purta. În vreme ce unele zvonuri indicau că Apple ar urma să meargă pe denumirea iPhone 6SE, iată

Apple ne-a obişnuit cu scăpările pentru modele iPhone în ultimii ani, iar în cazul lui iPhone 7 am avut nu o ploaie, nu o grindină de scăpări, ci o avalanşă veritabilă în ultimele luni. Cu doar câteva ore rămase până la debut, azi secretomania Apple primeşte lovitura de graţie, o filială a sa confirmând şi numele terminalelor noi la nivel oficial.

Site Apple

Un utilizator Reddit a descoperit pe site-ul oficial Apple Hong Kong menţiuni legate de iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Utilizatorul Reddit Jaspergreenham naviga în zona de accesorii audio şi a descoperit numele lui iPhone 7 şi iPhone 7 Plus la compatibilitatea cu headseturile de pe site. Evident, gafa a fost înlăturată rapid, dar captură de mai sus rămâne pentru posteritate.

În stânga se văd clar numele noilor device-uri. Cu toate acestea, chiar şi în ciuda acestei scăpări există în continuare şanse de 1 la 1000 să vedem alt nume pentru noile telefoane. E bizară şi compatibilitatea modelelor iPhone 7 cu căştile din oferta, mai ales având în vedere că le vor lipsi jackurile audio. Totuşi dacă vin cu adaptoare Lightning to 3.5 mm problema dispare.

Sunt sigur că vom mai vedea şi mâine gafe de genul înainte de debut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×