Fitbit Versa 2 se afișează în noi randări; Vine cu certificare 5ATM și senzor de puls

912 ori
<b>Fitbit Versa 2 se afișează în noi randări; Vine cu certificare 5ATM și senzor de puls</b>În vreme ce piața smartphone-urilor se află în declin, piața purtabilelor continuă să crească, ce-i drept la un ritm mai slab. Printre companiile ce activează în acest segment îi avem și pe cei de la Fibit care ne pregătesc lansarea ceasului

În vreme ce piața smartphone-urilor se află în declin, piața purtabilelor continuă să crească, ce-i drept la un ritm mai slab. Printre companiile ce activează în acest segment îi avem și pe cei de la Fibit care ne pregătesc lansarea ceasului Versa 2 în perioada următoare - un smartband pe care îl putem vedea astăzi într-o serie de randări proasptete care la prima vedere par a fi cât se poate de oficiale.

Fitbit Versa 2

Ne sunt prezentate două variante de culoare (violet și alb), modele care adoptă și curele în aceeași nuanță. Ceasul va avea un design similar cu cel al primului Versa și din câte se vehiculează vom primi în continuare certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf, senzor de puls și desigur pedometru pentru măsurarea activității sportive.

Fitbit Versa 2

TechnoBuffalo, publicația care a reușit să obțină aceste imagini în premieră, susține că device-ul va fi disponibil și în alte variante de culoar precum Rose Pink și Cyan Blue. Nu se cunosc detalii despre extra funcțiile ce vor sosi la pachet și nici despre prețul de vânzare, dar sperăm ca acestea să fie dezvăluite curând. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×