Misfit Vapor 2 este anunțat oficial; Smartwatch Wear OS cu ecran AMOLED și certificare 3ATM

2.372 ori
<b>Misfit Vapor 2 este anunțat oficial; Smartwatch Wear OS cu ecran AMOLED și certificare 3ATM</b>Din partea celor de la Misfit vine astăzi lansarea unui nou smartwatch Wear OS și anume a modelului numit Vapor 2. Acesta este un succesor pentru varianta Vapor de anul trecut, iar printre noutăți avem și faptul că dispozitivul rulează

Pe piața purtabilelor a debutat în această săptămână și succesorul smartwatch-ului Misfit Vapor, dispozitiv ce era lansat fix în urmă cu un an. Varianta actualizată se numește Misfit Vapor 2 și printre noutăți avem faptul că ceasul rulează din fabrică sistemul de operare Wear OS. Ce dotări aduce la pachet și la ce prețuri este comercializat, aflați din rândurile de mai jos!

Misfit Vapor 2

În primul rând trebuie să știți că smartwatch-ul vine cu o carcasă din oțel inoxidabil și cu certificare 3ATM pentru rezistența la apă chiar și în regim de scufundare. Sunt disponibile două versiuni aici, cea de 41 mm cu ecran tactil AMOLED de 1.2 inch și cea de 46 mm care propune ecran de 1.4 inch cu aceeași tehnologie AMOLED și suport pentru interacțiune prin gesturi touch.

Misfit Vapor 2 dispune de un procesor Snapdragon Wear 2100, de 4 GB de stocare și de numai 512 MB RAM. Se oferă și conectivitate GPS pentru monitorizarea rutei de jogging și avem senzor de puls și nelipsitul pedometru pentru măsurarea numărului de pași și al caloriilor arse.

Există și sistem de notificări pentru apeluri, mesaje și update-uri primite pe telefon și apropo de telefon, acest ceas oferă compatibilitate cu iOS și Android. Bateriile sunt de 300 mAh (41 mm), respectiv 330 mAh (46 mm) și nu uităm nici de prezența NFC care oferă suport pentru plăți prin Google Pay.

În mod inedit, indiferent de varianta pe care o veți alege veți plăti 249 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×