Fossil Sport Smartwatch debutează oficial, cu design colorat, CPU Snapdragon Wear 3100

1.896 ori
<b>Fossil Sport Smartwatch debutează oficial, cu design colorat, CPU Snapdragon Wear 3100</b>Avem astăzi parte de o nouă lansare din zona smartwatch și anume cea a lui Fossil Sport Smartwath, un purtabil arătos care după cum și denumirea sa sugerează adoptă un design sportiv. Acesta se livrează la pachet cu procesorul Snapdragon

Procesorul Snapdragon Wear 3100 nu se găseşte pe prea multe purtabile, de fapt doar pe unul, cel inaugural: Montblanc Summit 2. Acum numărul de ceasuri care vin cu acest CPU ajunge la 2 odată cu sosirea luiFossil Sport Smartwatch. Avem detalii despre produs mai jos.

Fossil Sport

Odată cu noul CPU, acest purtabil primeşte şi acces la noua versiune de Wear OS. Ceasul este destinat persoanelor cu un stil de viaţă activ, lucru indicat şi de ambasadatorul de brand pentru acest produs, Candice Huffine - un fotomodel, maratonist şi antreprenor. Fossil Sport Smartwatch vine în 2 mărimi: 41 mm şi 43 de mm. Are un corp din aluminiu şi nylon, iar autonomia sa ar fi pe hârtie de mai bine de 24 de ore.

Mai primeşte încă 2 zile de funcţionare în mod Battery Saver. Procesorul Snadpragon Wear 3100 este un CPU quad core 32 bit, tactat la maxim 1.2 GHz. Pe ceas mai avem parte şi de un senzor de puls, NFC, GPS, altimetru, accelerometru, giroscop, senzor de lumină ambientală şi un microfon. Curelele ceasului sunt interschimbabile şi disponibile la dimensiuni de 18 şi 22 mm.

Evident ceasul suportă sincronizare via Bluetooth cu terminale iOS şi Android şi se încarcă magnetic. Produsul costă 255 de dolari şi este disponibil chiar acum pe Fossil.com. Va ajunge în reprezentanțe ale brandului pe 12 noiembrie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×