Mişcare riscantă: Apple comandă 400.000 de ecrane OLED de la LG

1.915 ori
<b>Mişcare riscantă: Apple comandă 400.000 de ecrane OLED de la LG</b>Descoperim astăzi detalii și despre o mutare riscantă a celor de la Apple, companie care ar fi comandat un număr uriaș de 400.000 panouri OLED de la LG Electronics, firmă care nu are o reputație tocmai bună în acest segment de pe piață

LG Display nu are deloc o reputaţie bună când vine vorba de ecranele de smartphone, între problemele lui Google Pixel 2 XL şi cele ale lui Huawei Mate 20 Pro (#gluegate)). De aceea ne surprinde să aflăm că Apple ar fi comandat 400.000 de ecrane OLED de la firma sud coreeană.

Cu 2 luni în urmă aflam că LG Display ar fi devenit alături de Samsung furnizor de panouri OLED pentru iPhone-uri. În culise se ştia deja că LG furniza panouri LCD pentru iPhone XR, dar nimic nu era bătut în cuie pentru OLED. Un nou raport scrie că LG a început producţia în masă de panouri OLED pentru Apple. Ele vor fi produse în această lună şi livrate din decembrie. Termenii înţelegerii dintre Apple şi LG Display sunt necunoscuţi, ca şi cantitatea exactă.

Surse din industrie au venit cu numărul de 400.000 de panouri OLED, care urmează să fie livrate spre Apple până la final de an. Unele surse prezic şi faptul că un panou de acest gen va costa în jur de 100.000 de won (monedă din Coreea de Sud), adică 90 de dolari. Asta ar însemna că LG primeşte în jur de 35.8 milioane de dolari de la Apple. Comanda nu este una prea mare, în condiţiile în care Apple operează la nivel de zeci de milioane de telefoane livrate pe trimestru.

Pe de altă parte dacă LG Display a trecut de controlul calităţii de la Apple înseamnă că e pe drumul cel bun şi OLED-urile sale nu vor mai avea probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×