Preț și disponibilitate Huawei Mate 20 X în România

12.095 ori
<b>Preț și disponibilitate Huawei Mate 20 X în România</b>Deși smartphone-ul Huawei Mate 20 X nu va ajunge pe cale oficială la noi în țară din câte am aflat, acesta este oferit de către retaileri, motiv pentru care astăzi vă prezentăm un articol dedicat Preț și Disponibilitate din care veți afla toate

Printre smartphone-urile recent lansate de către Huawei pe piață avem și mega phablet-ul Huawei Mate 20 X, un terminal care potrivit zvonurilor nu va ajunge oficial la vânzare pe piața de la noi. Cu toate acestea, cei interesați pot achiziționa smartphone-ul de pe plan local începând din această lună prin intermediul retailerilor ce au importat produsul. Descoperiți sumele la care se vinde din tabelul de mai jos!

Huawei Mate 20 X

Dacă aveți nevoie de un reminder, atunci aflați că produsul de față este un soi de smartphone de gaming sub acoperire, sosind cu display AMOLED de 7.2 inch ce ne oferă rezoluție FHD+ și decupaj subtil în zona superioară și cu proaspătul procesor Kirin 980 de 7nm la bord. Are și 6 GB RAM, respectiv 128 GB de stocare.

Huawei Mate 20 X, prețuri în România:

 

Preț

Disponibilitate
Altex  
Cel  
eMAG  
Euro GSM  
evoMAG  
QuickMobile 4.699 leiDisponibil la furnizor

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Pentru că am amintit de gaming, trebuie știut că smartphone-ul are difuzoare stereo cu acustică Dolby Atmos, baterie generoasă de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, dar și un sistem de răcire Huawei Supercool ce folosește o cameră de răcire cu vapori și o folie de grafen pentru disiparea căldurii.

Include și o cameră triplă în spate, aceeași de pe Mate 20 Pro (40 mpx + 20 mpx + 8 mpx), cameră frontală de 24 megapixel, emițător infraroșu, jack audio 3.5 mm, scanner de amprente în spate și desigur port USB-C. De asemenea, telefonul are și suport pentru stylus-ul M-Pen de la Huawei. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×