Garmin Vivofit jr.2 primește ediții Star Wars și Frozen! Smartband pentru cei mici care îndeamnă la mișcare

888 ori
<b>Garmin Vivofit jr.2 primește ediții Star Wars și Frozen! Smartband pentru cei mici care îndeamnă la mișcare</b>În portofoliul de produse Garmin avem și purtabile pentru copii, un exemplu fiind brățara fitness numită Vivofit jr.2. De astăzi purtabilul în cauză este disponibil în noi variante personalizate Star Wars sau Frozen

În portofoliul de produse Garmin avem și purtabile pentru copii, un exemplu fiind brățara fitness numită Vivofit jr.2. De astăzi purtabilul în cauză este disponibil în noi variante personalizate Star Wars sau Frozen, în funcție de preferințele celui mic. Noul produs vine echipat cu o curea pe care apar embleme și simboluri din cele două francize, iar pe telefon se poate instala o aplicație companion.

Garmin Vivofit jr2

Această aplicație va include provocări pentru cei mici, totul cu scopul de a-i motiva pentru a face mișcarea necesară zi de zi. Brățara fitness vine cu display de 0.43 inch ce va afișa ora și numele celui mic. Device-ul este rezistent la apă și bateria de la interior oferă o autonomie de până la 1 an. Odată epuizată poate fi ușor înlocuită.

Aflăm că device-ul poate stoca date fitness până la 4 săptămâni, date ce trebuiesc sincronizate cu aplicația companion. Se oferă funcții clasice precum alarmă, cronometru și avem un accelerometru. Se măsoară numărul de pași, numărul de calorii consumate, dar și calitatea somnului. Prețul este de 69.99 dolari și sunt disponibile și variante Spider-man, Minnie Mouse, Ariel, sau Avengers. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×