Samsung şi Under Armour prezintă o ediţie specială de Galaxy Watch Active 2, pentru alergătorii de cursă lungă

701 ori
<b>Samsung şi Under Armour prezintă o ediţie specială de Galaxy Watch Active 2, pentru alergătorii de cursă lungă</b>Samsung a vorbit şi despre purtabile aseară pe scena evenimentului Unpacked care ni l-a adus pe Note 10. Lansase deja un Galaxy Watch Active 2 cu câteva zile în urmă, dar acum a prezentat o ediţie specială a sa, realizată în parteneriat cu Under Armour.

Samsung a vorbit şi despre purtabile aseară pe scena evenimentului Unpacked care ni l-a adus pe Note 10. Lansase deja un Galaxy Watch Active 2 cu câteva zile în urmă, dar acum a prezentat o ediţie specială a sa, realizată în parteneriat cu Under Armour.

Ar fi un fel de trădare, pentru că Under Armour a tot lucrat cu HTC de-a lungul anilor şi din ce ştiu HTC cumpărase o parte din companie, sau investise serios în ea. Revenind totuşi la noul purtabil, Samsung Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition este un smartwatch pentru cei care fac mult sport. E gândit pentru alergătorii pasionaţi. Ceasul va măsura în timp real cadenţa alergării şi oferă acces la o comunitate premium a alergătorilor prin aplicaţia MapMyRun.

Samsung şi Under Armour prezintă o ediţie specială de Galaxy Watch Active 2, pentru alergătorii de cursă lungă

Ceasul inteligent va oferi şi sfaturi de fitness în timp real pentru a obţine cele mai bune rezultate la alergare. Veţi vedea feedback pentru ritmul de alergare pe ecran şi veţi primi şi ghidaje audio pe parcursul antrenamentului. E important să nu scadă pulsul prea mult, dar nici să nu crească exagerat spre exemplu. Veţi putea stabili obiective precum ritm, distanţă, durata şi se poate primi şi feedback tactil. Veţi putea conecta ceasul cu încălţămintea inteligenta de alergare UA HOVR, oferind statistici detaliate cu privire la toată sesiunea de jogging.

Samsung şi Under Armour prezintă o ediţie specială de Galaxy Watch Active 2, pentru alergătorii de cursă lungă

Galaxy Watch Active 2 Under Armor Edition are un cadran din aluminiu şi două variante de design: 44 mm cu curea neagră şi 40 mm cu curea gri. Ambele curele sunt realizate din fluoroelastomer, care permite pielii sa respire. Avem şi un cadran digital rotativ în jurul ecranului şi One UI ca interfaţa aici. Ecranul este un Super AMOLED cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli, iar ceasul are un procesor Exynos 9110 dual core şi 768 MB RAM, plus 4 GB stocare.

Dispune şi de giroscop, barometru, senzor de puls şi EKG. Acolo unde Galaxy Watch Active 2 costă 279 de dolari, varianta Under Armour adăugă încă 30 de dolari la preţ. Nu avem varianta 4G LTE aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×