Realme X2 Pro ar putea fi cel mai ieftin flagship cu Snapdragon 855+! Are și difuzoare stereo cu Dolby Atmos

3.159 ori
<b>Realme X2 Pro ar putea fi cel mai ieftin flagship cu Snapdragon 855+! Are și difuzoare stereo cu Dolby Atmos</b>Zilele trecute am avut ocazia să aflăm câteva dintre dotările lui Oppo Realme X2 Pro, flagship ce va sosi și pe plan european. În continuarea campaniei de leak-uri descoperim că acesta va fi unul dintre cele mai accesibile terminale

Zilele trecute am avut ocazia să aflăm câteva dintre dotările lui Oppo Realme X2 Pro, flagship ce va sosi și pe plan european. În continuarea campaniei de leak-uri descoperim că acesta va fi unul dintre cele mai accesibile terminale cu procesor Snapdragon 855+ de pe piață, poate chiar flagship-killerul anului dacă afirmația companiei chineze se adeverește.

Oppo Realme X2 Pro

Un teaser reconfirmă prezența unui ecran Fluid AMOLED de 90Hz, a camerei foto quad cu senzor principal de 64 mpx ce ne va oferi și zoom hibrid 20x, dar și a tehnologiei de alimentare rapidă la 50W. O altă dotare dezvăluită astăzi ține de partea multimedia și aflăm că telefonul se va livra cu difuzoare stereo ce beneficiază de certificare audio Hi-Res și tehnologie Dolby Atmos.

Din materielele teaser reiese că telefonul va adopta un decupaj picătură, detaliu ce ne poate sugera că telefonul este bazat pe OnePlus 7T - asta pentru că Oppo și OnePlus sunt conduse de aceeași companie mamă și anume BBK Electronics. Împrumutarea de tehnologii și componente nu este o noutate.

Așteptăm acum data lansării și posibile detalii despre preț!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×