Huawei Band 3 Pro debutează în Japonia cu ecran color și certificare 5 ATM; Iată cât costă

2.038 ori
<b>Huawei Band 3 Pro debutează în Japonia cu ecran color și certificare 5 ATM; Iată cât costă</b>Din partea celor de la Huawei vine astăzi și lansarea lui Huawei Band 3 Pro, un nou purtabil interesant ce va fi comercializat pentru început pe piața din Japonia la un preț de 90 euro. Acesta aduce certificare 5 ATM și ne oferă senzor de puls

Pe piața din Japonia are loc astăzi o lansare interesantă, cea a brățării de fitness Huawei Band 3 Pro- un purtabil care în această țară nu adoptă și numele Honor precum se întâmplă în alte regiuni. Avem parte de un upgrade considerabil dacă îl comparăm cu Honor Band 3 și din rândurile de mai jos aflați care sunt dotările sale și desigur prețul la care se va comercializa. 

Huawei Band 3 Pro

(Huawei Band 3 Pro)

Ca design acest produs nu se remarcă în mod deosebit față de competitorii de pe piață, optând pentru o carcasă din policarbonat dreptunghiulară care găzduiește un ecran OLED de 0.95 inch color cu rezoluție de 240 x 120 pixeli. Acesta este un ecran tactil deasupra căruia găsim o sticlă de protecție 2.5D curbată spre margini.

Huawei Band 3 Pro

(Huawei Band 3 Pro)

Huawei Band 3 Pro ne oferă și conectivitate Bluetooth 4.2, suport pentru conectarea la smartphone-uri Android sau iOS și o baterie de 100 mAh care rezistă până la 10 zile în modul standard de utilizare sau 7 ore cu GPS activat. Smartband-ul are și senzor de puls cu suport pentru monitorizare cardiacă 24 din 24 ore, pedometru și funcții pentru măsurarea activităților sportive.

Huawei Band 3e

(Huawei Band 3e)

De asemenea, se aduce aici și certificare 5 ATM pentru rezistență la apă. Produsul debutează comercial la un preț de 90 euro începând din 18 octombrie. În altă ordine de idei aflăm prin intermediul lui Roland Quandt că Huawei pregătește și debutul lui Band 3e (afișat în randarea de mai sus), purtabil cu ecran monocrom, monitorizare somn, certificare 5ATM și fără senzor de puls la un preț de 28 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×