Xiaomi Mi Play se lansează în China cu decupaj "picătură" și 10 GB trafic lunar gratuit timp de 1 an

1.968 ori
<b>Xiaomi Mi Play se lansează în China cu decupaj "picătură" și 10 GB trafic lunar gratuit timp de 1 an</b>Fix de Crăciun cei de la Xiaomi aveau treabă în China acolo unde lansau oficial smartphone-ul Mi Play, un terminal dintr-o nouă gamă destinat tinerilor cu buget limitat. Acest nou smartphone seamănă cu un Huawei la prima vedere și

Fix de Crăciun cei de la Xiaomi aveau treabă în China acolo unde lansau oficial smartphone-ul Mi Play, un terminal dintr-o nouă gamă destinat tinerilor cu buget limitat. Acest nou smartphone seamănă cu un Huawei la prima vedere și adoptă un design modern cu spate din sticlă și panou frontal cu decupaj în stil "picătură de apă" în zona superioară, având totuși și o bărbie în zona inferioară sub ecran.

Xiaomi Mi Play

Primim în cazul de față un display de 5.84 inch cu rezoluție FHD+ de 2280 x 1080 pixeli și aspect 19:9, un procesor MediaTek Helio P35 de 12nm cu 8 nuclee tactate la 2.3 GHz și soluție grafică PowerVR GE8320. Se oferă aici 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash, baterie de 3000 mAh cu încărcare la 10W și din păcate port microUSB v2.0 la bază.

Avem și cameră duală de 12 megapixeli în spate cu AI, iar în față un senzor selfie de 8 mpx. Pe lângă dotările relativ atractive pe care le întâlnim pe Xiaomi Mi Play există și o ofertă tare specială de care cumpărătorii se vor putea bucura în China. Astfel, lună de lună utilizatorii vor primi 10 GB trafic de date 4G timp de 1 an. 

Smartphone-ul costă doar 140 euro în China și în situația în care va ajunge lansat global, clar nu va include și oferta de 10 GB trafic lunar de date gratuit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×