Ceasul inteligent Honor Watch se pregătește de lansare pe 31 octombrie alături de ineditul telefon Magic 2

1.638 ori
<b>Ceasul inteligent Honor Watch se pregătește de lansare pe 31 octombrie alături de ineditul telefon Magic 2</b>Pe data de 31 octombrie cei de la Huawei au programat un eveniment special în China acolo unde va debuta oficial smartphone-ul Magic 2 - un dispozitiv deosebit cu mecanism slider pentru camera foto care va fi însoțit și de câteva gadget-uri

La doi ani distanță de la prezentarea ceasului inteligent Honor Watch S1 iată că firma chineză Huawei se pregătește pentru introducerea unui model succesor. Acesta tocmai ce a primit un teaser oficial unde apare menționat drept Honor Watch și unde își dezvăluie cadranul circular și cele două butoane laterale din partea dreapta ce vor fi utilizate pentru navigare și control. 

Honor Watch

Imaginea de mai sus poate sugera faptul că se va face trecerea la un ecran color, asta după ce Watch S1 folosea un panou monocrom menit pentru eficiență energetică. Ar putea crește cu puțin și diagonala și vom vedea în continuare aici un senzor de puls, un pedometru pentru monitorizarea activității fizice, dar și un sistem de monitorizare pentru calitatea somnului.

Tot pe 31 octombrie debutează și ineditul smartphone Huawei Honor Magic 2, telefon ce va aborda design-ul cu mecanism slider pe care l-am văzut pe Oppo Find X în primă fază. Vom afla prețurile și dotările celor două dispozitive de Halloween, deși nu ar fi exclus să mai existe și ceva leak-uri până atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×