Huawei Honor Watch S1 este un nou smartwatch cu display monocrom și scanner de puls, ce costă doar 105 dolari

1.694 ori
<b>Huawei Honor Watch S1 este un nou smartwatch cu display monocrom și scanner de puls, ce costă doar 105 dolari</b>Huawei Honor S1 este cel mai nou purtabil din portofoliul companiei chineze, un produs ce costă doar 104 dolari și care aduce funcții interesante la pachet. Acesta rulează un OS propriu, iar ca elemente aflate în prim-plan avem display-ul circular de tip

În cadrul evenimentului de ieri, Huawei a anunțat pe lângă smartphone-ul Honor 6x și tablet Honor Pad 2, și ceasul inteligent Honor Watch S1. Acest purtabil aduce un cadran realizat din aluminiu și vine alături de o curea de 18 mm care la nevoie poate fi înlocuită cu un alt model. Pentru început există trei variante de culoare pentru cureaua din silicon aici, și anume - negru, portocaliu, respectiv albastru.

Huawei Honor Watch S1

Ceasul rulează un sistem de operare propriu, și vine cu un display circular monocrom de 1.04 inch (rezoluție 280 x 280 pixeli), iar bateria aflată la interior ne promite o autonomie de până la 6 zile într-un regim normal de utilizare. Avem certificare IP68 pentru rezistență la apă, un scanner de puls, dar și funcții de monitorizare a numărului de pași, a distanței parcurse, și a somnului. 

Huawei Honor Watch S1

Totodată, primim un sistem de tip reminder pentru sedentarism, funcția de ceas-alarmă, și posibilitatea de a primi notificări pentru mesajele ce ajung pe smartphone. Huawei Honor Watch S1 este compatibil cu smartphone-urile ce rulează Android sau iOS, și costă doar 105 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×