Huawei Watch 2 (2018) este în pregătiri; Aduce un design identic cu cel al orginalului

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Smartwatch 1.469 ori
<b>Huawei Watch 2 (2018) este în pregătiri; Aduce un design identic cu cel al orginalului</b>Celebrul leaker Evan Blass are un nou leak astăzi, unul asociat unui viitor smartwatch pe care Huawei îl pregătește. Este vorba despre Huawei Watch 2 (2018), un ceas inteligent care nu va oferi foarte multe schimbări comparativ cu originalul

Pe lângă noi telefoane așteptam ca cei de la Huawei să aducă în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 și un succesor pentru ceasul inteligent Watch 2, lucru care desigur nu s-a întâmplat. Abia în această vară ar putea sosi un asemenea smartwatch, dar din păcate nu va fi unul cu upgrade-uri notabile precum ne dorim mai toți.

Nimeni altul decât Evan Blass are detalii despre acest ceas ce se va numi Huawei Watch 2 (2018) și care va oferi un design identic precum cel purtat de varianta originală. Până și dotările hardware vor rămâne neschimbate, singurele noutăți urmând a fi reprezentate de către suportul eSIM și de către introducerea unui senzor geomagnetic și a unuia ce va măsura umiditatea.

Ceasul va avea așadar un ecran circular de 1.2 inch, o baterie de 420 mAh, 4 GB de stocare flash și 768 MB RAM. Rămâne să vedem ce alte leak-uri mai apar în următoare perioadă și mă gândesc că lansarea sa ar putea avea loc odată cu cea a lui Mate 20 care are vehiculat un debut mai timpuriu în vară.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×