Huawei Mate 20 apare în primul clip video hands-on, în varianta argintie

3.628 ori
<b>Huawei Mate 20 apare în primul clip video hands-on, în varianta argintie</b>După multiple scăpări în randări, specificaţii şi tot soiul de imagini cu huse a venit şi marele moment ca Huawei Mate 20 să apară într-un video hands-on că la carte. E drept că are câteva secunde doar, dar factorul de noutate aici este de fapt nuanţa de

După multiple scăpări în randări, specificaţii şi tot soiul de imagini cu huse a venit şi marele moment ca Huawei Mate 20 să apară într-un video hands-on că la carte. E drept că are câteva secunde doar, dar factorul de noutate aici este de fapt nuanţa de culoare dezvăluită de terminal: argintiu.

Aparent acesta ar fi doar un Huawei Mate 20, nu versiunea Mate 20 Pro, deşi văd că are aranjamentul senzorilor de cameră la fel ca la Mate 20 Pro, judecând după ultimele scăpări. Clipul a fost publicat pe reţeaua de socializare Weibo şi ne prezintă varianta cea ieftină, Mate 20. Observăm brandingul Leica din zona camerei şi faptul că avem scanner de amprente în spate, semn clar că acesta este Mate 20 şi nu Mate 20 Pro, care va integra scannerul în ecran.

Aruncând o privire la panoul frontal descoperim şi un ecran plat aici, nu unul cu muchii curbate ca la varianta Pro, care apropo urca pana la 6.9 inch in diagonala/ Se remarcă bărbia ultra subţire şi bretonul cel îngust, versus cel lat de pe modelul mai bine dotat, care lasă loc şi de mecanism de scanare facială 3D. Mai nou s-a aflat şi că Mate 20 va fi disponibil la comandă până la final de octombrie împreună cu Mate 20 Pro. Până acum ştia că handsetul vine pe albastru, negru, verde şi variante de culoare cu gradient. Acum apare şi acest argintiu în ecuaţie.

Cumva îmi aminteşte de o nuanţă de LG G6 sau OnePlus 6, dar mai puţin mat. Personal aş fi fost mai intrigat să văd un clip cu captura video Bokeh, apărută recent în scăpări şi asociata lui Mate 20 Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×