Huawei Watch 2 Pro și Watch 2 Porsche Design sunt introduse pe piața chineză; purtabile cu Android Wear 2.0

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.932 ori
<b>Huawei Watch 2 Pro și Watch 2 Porsche Design sunt introduse pe piața chineză; purtabile cu Android Wear 2.0</b>Cu ocazia lansării smartphone-urilor Mate 10 pe piața din China, cei de la Huawei au introdus și smartwatch-urile numite Watch 2 Pro, respectiv Watch 2 Porsche Design. Aceste purtabile se remarcă printr-un design elegant și avem parte de

Pe piața din China a avut loc astăzi debutul smartphone-urilor din seria Mate 10, eveniment ce aduce și lansarea smartwatch-urilor Watch 2 Pro, respectiv Watch 2 Porsche Design. Acesta din urmă ne este deja cunoscut, asta pentru că Huawei îl prezenta inițial în cadrul târgului de tehnologie MWC 2017. Totuși, la acea dată nu aveam detalii despre disponibilitate și preț, informații ce sosesc abia acum.

Huawei Watch 2 Pro

Modelul Watch 2 Pro vine echipat cu un display AMOLED de 1.2 inch (390 x 390 pixeli) + protecție Gorilla Glass, cu procesorul Snapdragon Wear 2100 de tip quad-core și cu 768 MB RAM. Avem și 4 GB de stocare flash, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, iar la interior o baterie de 420 mAh care promite 1.5 zile autonomie ceea ce este cam greu de crezut pentru moment.

Huawei Watch 2 Pro

Se mai oferă și conectivitate NFC pentru realizarea de plăți folosind servicii precum Huawei Pay, AliPay sau WeChat Pay și aflați că rulează sistemul de operare Android Wear 2.0, fiind compatibil cu terminale iOS și Android. Mai dispune de conectivitate 4G LTE și de un eSIM intergrat, ceasul putând fi utilizat și pentru realizarea/primirea de apeluri sau mesaje.

Are și GPS la bord, iar toate aceste dotări se regăsesc și pe modelul Porsche Design care costă 750 dolari (disponibil din data de 15 noiembrie). Varianta Huawei Watch 2 Pro va fi pusă la vânzare din 1 noiembrie pe piața chineză la prețul de 390 dolari! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×