HTC U11 Plus este certificat de TENAA; se confirmă display-ul 18:9 și lansarea de pe 2 noiembrie

2.629 ori
<b>HTC U11 Plus este certificat de TENAA; se confirmă display-ul 18:9 și lansarea de pe 2 noiembrie</b>Astăzi vine iată și certificarea TENAA pentru smartphone-ul HTC U11 Plus, terminal foarte interesant care va adopta un display 18:9. Descoperim că produsul adoptă un ecran de 6 inch cu rezoluție Quad HD+ și că la interiorul său vom regăsi

Dacă mai era nevoie de încă o confirmare a faptului că HTC U11 Plus va opta pentru un display 18:9, aceasta sosește astăzi când terminalul bifează certificarea TENAA. Documentul pe care îl avem la dispoziție ne prezintă doar imagini ale produsului în varianta pe negru glossy, dar suntem și așa mulțumiți de scăpare. 

HTC U11 Plus

Vedem că look-ul este identic cu cel prezentat de randările de ieri, fiind vorba despre un handset cu o carcasă unibody ce include ramă metalică la mijloc și spate din sticlă ușor curbată pe margini ce reflectă lumina într-un mod deosebit. Se merge după cum precizam și mai sus pe un display 18:9 ce ocupă mare parte din panoul frontal și în spate avem camera singulară, bliț-ul dual-tone și scanner-ul de amprente plasat mai jos.

HTC U11 Plus

Pe lângă colajul cu cele 4 imagini oferite de TENAA, am umblat puțin la luminozitate și alte elemente ale fotografiei frontale și a ieșit la iveală forma display-ului. Este o abordare tare interesantă la prima vedere, panoul frontal oferind doar o frunte în partea de sus unde avem earpiece-ul clasic, camera frontală și ceilalți senzori.

HTC U11 Plus

Telefonul va oferi port USB Type-C reversibil și din păcate jack-ul audio nu revine pe acest device. Încă nu este clar dacă primim și în cazul de față funcția Edge Sense dar ne convingem pe 2 noiembrie când telefonul se lansează oficial. Ar trebui să primim un CPU Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM și un display QHD+ de 6 inch!

Mulțumim pentru pont lui Drăjneanu Gelu!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×